Șterge contul
Aici îți poți șterge definitiv contul TD Portal.
Ce se întâmplă la ștergere:
- Licențele tale Pro sunt blocate. Durata rămasă se pierde și nu se rambursează.
- Toate dispozitivele asociate sunt eliminate și revin la versiunea gratuită.
- Datele tale din TD Cloud sunt șterse: trasee și rute încărcate cu versiuni, arhivă, profil, vehicule, interese, prietenii și partajări.
- Datele salvate doar pe dispozitivele tale rămân acolo.
- Ștergerea nu poate fi anulată.
Șterge fără conectare
Chiar și fără licență valabilă și fără parolă: introdu adresa de e-mail a contului. Îți trimitem un link de confirmare.